Sinunkin jalkasi tarvitsevat hoitoa!

Jaloilla on päivittäin suuri työ palvella meitä arjessa. 

Kaikkien jalkahoitojeni lähtökohtana on ajankohtaisen hoidon lisäksi ennaltaehkäisevä hoito. Annan aina asiakkailleni ohjeistuksen hyvään itsehoitoon, sekä painotan hoitosuhteessa koko kehon terveyden ja yleisen toimintakyvyn ylläpitämistä.

Jalkahoito osana asiakkaan kokonaishoitoa edistää asiakkaiden toimintakykyä ja omatoimisuutta. Onnistunut kokonaishoito edellyttää yhteistyötä jalkojen hoidon ammattilaisen ja muiden asiakkaan hoitoketjussa toimivien palveluntarjoajien kanssa.

Ota yhteyttä ja rakennetaan jalkahoito osaksi kokonaisvaltaista hoitosuunnitelmaa!

Jalkahoidot

Jalkojen perushoito (1 h) 69€
Sisältää jalkojen tutkimisen, hoitotarpeen ja hoidon tavoitteen arvioinnin ja suunnittelun. Hoitoon kuuluvat automaattisesti jalkakylpy, kynsien ja kovettumien tai känsien hoito, hieronta ja omahoidon ohjaus.

Laaja jalkojenhoito (1,5 h) 82€
Perushoidon lisäksi paksuuntuneen, vaurioituneen tai sienikynnen ohentaminen, useiden känsien, kovettumien hoito tai pahojen kantapäähaavaumien hoito.

Diabeetikoiden jalkojenhoito (1,5 h) 82€
Perushoidon lisäksi jalkojen rakenteen, suojatunnon ja verenkierron tutkiminen sekä riskiluokituksen määrittely.

Yksilölliset silikoniorteesit 30€ - 50€
Yksilöllisesti valmistettavan silikoniorteesin avulla varvas tai varpaat ohjataan linjaan suhteessa toisiin varpaisiin tai alustaan nähden.

Sisäänkasvaneen kynnen oikaisuhoito Pedofix oikaisujousella 55€, jalkahoidon yhteydessä 40€

Jalkakylpy-hoito 79€
Perushoidon lisäksi kuorinta ja naamio jaloille.

Varpaiden kynsien geelilakkaus 60€

Mikäli sinulla on rajoittunut liikuntakyky, voimme tulla tekemään jalkahoidon myös kotiin. Täytä yhteydenottolomake, niin voimme sopia asiasta tarkemmin.

Katso koko hinnasto