Kasvohoidot

Mikroneulaus — Pehmeämpi, kirkkaampi, terveempi ja nuorempi iho!

Mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito, kun haluat hoitaa ihoasi vanhenemisen merkkejä, arpia, maksaläiskiä tai ihon epätasaisuutta vastaan. Mikroneulaus vahvistaa myös auringon vaurioittamaa ihoa. Myös couperosa-iho vahvistuu ja ihon väri tasoittuu.

Mikroneulaus toimii tuottamalla tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen, eli orvaskeden alla olevaan verinahkaan. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle levitettävät tehoaineet imeytyvät paremmin. Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen, tulokset näkyvät iholla noin 4-6 viikon kuluttua. Tulokset paranevat syvähoidon myötä asteittain. Mikroneulaus lisää kollageenin ja elastiinin tuotantoa vahingoittamatta ihon pintaa. Mikroneulaus on tehokasta, turvallista ja ihoystävällistä.

Hoidon aikana tuntuu vähäistä kipua. Iho palautuu nopeasti ja komplikaatioiden riski on minimaalinen. Ennen mikroneulausta ihosi puhdistetaan. Hoidettavalle alueelle levitetään puuduttava tuote, koska käytämme yli 500 neulaa sisältävää hoitorullaa. Neulasrulla on henkilökohtainen, eli vain sinun käytössäsi. Neulaus tuntuu nipistelynä puudutuksesta huolimatta.

Mikroneulaus tehdään yleensä 3-6 kerran sarjana. Hoitokertojen väli on 4 viikkoa. Mikroneulausta ei voi tehdä jos iholla on tulehduksia, sinulla on diabetes tai olet raskaana. Keloidiarpiin hoito ei toimi. Mikroneulauksen jälkeen tulee välttää saunomista ja auringonottoa noin 12 tunnin ajan. Iholle ei saa laittaa meikkiä tai omia voiteita, eikä ihoa pidä kosketella käsin noin kahteen tuntiin.

Exuviance-hoito

Exuviance-hoito sopii erinomaisesti ryppyihin ja juonteisiin, kuivalle iholle, pigmenttimuutoksiin, akneen, epäpuhtaalle iholle, rosaceaan (ruusufinniin) ja atooppiseen ihottumaan – sekä miehille että naisille!

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi on kulmakarvojen, silmä- ja huulirajojen pitkäkestoista korostamista, jossa erittäin ohuella steriilillä neulalla viedään ihon pintakerrokseen väripigmenttejä.

Ihon uusiutumisen kautta pigmentointi vaalenee noin 2-5 vuodessa. Vaalenemiseen vaikuttavat mm. ikä (nuori iho uusiutuu nopeasti), kudoksen laatu ja runsas auringonotto.

Vahvistusta suositellaan noin kahden vuoden välein. Hinnat sisältävät jälkipigmentoinnin, eli kaksi käyntiä.