Vartalon hoidot

Intialainen päänhieronta

Intialainen päänhieronta perustuu vanhaan intialaiseen perhetraditioon. Hoito suoritetaan istuen ja hoitoaika on noin 45 minuuttia.

Hieronta aloitetaan hartiaseudusta edeten olkavarsiin ja niskaan. Hoito sisältää pään ja korvien käsittelyn. Intialainen päänhieronta soveltuu erinomaisesti stressin hoitoon, päänsärkyongelmiin ja jännitystiloihin.

Hoito on erittäin rentouttavaa ja parantaa unen laatua.

Intialainen päänhieronta vähentää stressiä, vilkastuttaa lymfanesteen- sekä verenkiertoa, vilkastuttaa kuona-aineiden poistumista kehosta sekä tasapainottaa koko kehoa hoidon jälkeen.

Aromaterapia

Aromaterapia on kokonaisvaltainen hoitomenetelmä, jossa eteeristen öljyjen ja erikoistekniikan avulla edistetään terveen kehon toimintoja. Eteeriset öljyt vaikuttavat kokonaisvaltaisesti ihmiseen ihon ja hengityselinten välityksellä. Aromaterapiassa käsitellään koko keho. Hoito kestää noin 1-1,5 tuntia ja tehdään Eve Taylorin öljyillä.

Lymfaterapia

Hyvää Huolta kauneushoitolassa lymfahoitoja tekee fysio- ja lymfaterapeutti Kaija Bärlund-Vähämäki.

Lymfahoitojen ajanvaraus: 040 516 8307. Lue lisää lymfahoidoista: www.fysiokaijab.fi

Manuaalinen lymfaterapia on turvotusta vähentävä hoito. Se tehostaa imusuonten toimintaa ja virtausta. Hoito on miellyttävän kevyttä ja kivutonta.

Lymfahoito sopii erilaisista sairauksista johtuvien turvotusten hoitoon, mutta on myös tehokas ennen esteettisiä kirurgisia toimenpiteitä ja niiden jälkeen, arpien hoidossa ja raskausajan turvotuksessa. Hoito lievittää myös erilaisissa kiputiloissa.

Lymfahoitojen hinnat:

  • 60 min 75 €
  • 75 min 90 €
  • 90 min 105 €